O nama

Unique Smile, naše ime naša je odrednica u pružanju usluga dentalne medicine. Svatko je od Vas jedinstven, a takav je i Vaš osmjeh koji će u zajedničkoj suradnji zasigurno ponovno zablistati.

mr.sc. Marija rogić Barbić, dr.med.dent

Unique Smile je novoosnovana ordinacija dentalne medicine, ali Vas u njoj dočekuje mr. sc. Marija Rogić Barbić, dr. med. dent., stomatolog s velikim iskustvom. Nakon više od 20 godina rada u različitim ustanovama dentalne medicine, odlučila se za samostalnost. Samostalnost koja, uz neupitno iskustvo i kvalitetu rada, jamči mogućnost individualnog pristupa svakom pacijentu uz punu posvećenost kojom se gradi međusobno povjerenje i dugoročna suradnja.

Otvaranje naše ordinacije 2020. godine, godine u kojoj nam se dogodilo „novo normalno“, simbolično je vrijeme za vraćanjem nekim pomalo zaboravljenim vrijednostima. Vrijednostima odabira stomatologa s kojim nećete imati jedan susret nego suradnju koja traje.

Našim Unique Smile pristupom želimo izgraditi odnos pacijenta i stomatologa na duge staze utemeljen na povjerenju i zajedništvu. Vrijednostima koje danas u ova ubrzana vremena prečesto izostaju pa ponekad i dentalna medicina postaje sve sličnija industriji.

Stoga Vas radosno očekujemo u našoj ordinaciji u kojoj možete biti sigurni da će Vam se posvetiti vrijeme, ponuditi rješenja u skladu s najvišim standardima i mogućnostima dentalne medicine, ali i uvažavati Vaše mogućnosti i želje, te zajednički vratiti osmjeh na lice.

Vaš osmijeh, jedinstven, kao zalog dugoročne suradnje, Unique Smile.